Πανελλαδικές εξετάσεις.Η Σωστή Ρουτίνα του Μαθητή!

Το Σάββατο 22 Μαϊου 2021 και ώρα 18:00 σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Webinar με θέμα: Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Σωστή Ρουτίνα του Μαθητή! Η Χρονιά για τους εφήβους που συμμετέχουν φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν από όλες τις απόψεις κουραστική αλλά πολύ δυναμική!
Στην τελική ευθεία προς τον τερματισμό χρειαζόμαστε καλά καύσιμα και ένα ξεκούραστο σώμα και καθαρό μυαλό. Μιλάμε μαζί με τους νέους και τους εκπαιδευτικούς και δίνουμε όλες τις συνταγές επιτυχίας!!! Μιλά μαζί με τους εφήβους η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου κλινική Διαιτολόγος - Καθ. Φυσικής Αγωγής και Ερευνήτρια Γ’ βαθμίδας στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Υγείας Μητέρας - Παιδιού και Ιατρικής Ακριβείας
Από το πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας του Δήμου Ελευσίνας "Η Καρδιά της Υγείας μου" Για να παρακολουθήσετε το WEBINAR ακολουθήστε το σύνδεσμο > https://bit.ly/3waIsVt «Η καρδιά της Υγείας μου» για τους πολίτες της Ελευσίνας. Πρότυπο πρόγραμμα προαγωγής της υγείας που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας. Γραφτείτε στον Δωρεάν κύκλο ενημερωτικών webinar μιλώντας ζωντανά με τους ειδικούς > https://bit.ly/39gYR1Q Ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις θεματικές ενότητες που αφορούν την ποιότητα Ζωής σας!

Πανελλαδικές εξετάσεις.Η Σωστή Ρουτίνα του Μαθητή!